Home » Quick Fractions

Spelbeschrijving Quick Fractions

Kinderen kunnen met deze app flink oefenen met breuken. Het kind schrijft de antwoorden op het scherm en de app herkent het! Hoe sneller het goede antwoord geschreven wordt, hoe hoger de score. De voortgang wordt na iedere oefening getoond aan de speler en stimuleert meer, sneller en beter oefenen.

Er zijn vier spelonderdelen, waarbij de speler kan kiezen uit vier niveaus. De voortgang wordt per speler, bewerking en niveau bijgehouden in grafieken. Zo kan uw kind steeds zijn persoonlijke topscore verbeteren. Dit is zichtbaar door de getoonde speeltijd en het aantal behaalde sterren. Hoe meer sterren, hoe meer avatars er gebruikt kunnen worden. De speler kan zijn scores ook bekijken in Game Center, het geluid aan- en uitzetten en handschrift- en decimaal stijl aanpassen.

Na ieder juist en goed geschreven antwoord verschijnt er een groen vinkje achter de opgave en direct daarop komt de volgende opgave in beeld. Bij een verkeerd antwoord mag de speler het opnieuw proberen of de opgave overslaan, helaas zonder feedback.

Maak een Gratis Website met JouwWeb